Brico Dépôt oferă prețuri de depozit pentru șantierul tău

Brico Dépôt oferă prețuri de depozit pentru șantierul tău. Meșterii prevăzători cumpără din timp produsele necesare pentru amenajări viitoare. Acum e momentul pentru achiziționarea instalațiilor electrice și a finisajelor, astfel încât casa ridicată la roșu să fie gata până la venirea toamnei. 

Brico DépôtCatalogul Brico Dépôt din perioada 30 iulie – 12 august aduce prețuri imbatabile la radiatoare, centrale termice și boilere.

Finisajele pentru pereți și pardoseală sunt vedetele acestui catalog. Meșterii și pasionații DIY au la dispoziție o gamă variată de  faianță, gresie, lambriuri, parchet și vopsea lavabilă în zeci de nuanțe, iar până pe 12 august, anumite categorii beneficiază de indicatorul „Stop Preț”.

Meșterii care nu au timp de risipit pot să-și încarce produsele pentru șantier simplu și rapid, direct din zona drive-in. Iar pentru cei care cumpără în cantități industriale, Brico Dépôt pune la dispoziție serviciul de transport gratuit.

Descoperă lista completă a produselor „Stop Preț” în noul catalog Brico Dépôt, disponibil în depozite începând cu ziua de sâmbătă, precum și online și pe aplicația mobilă BRICODEPOT.

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Brico Depot

Subsidiara din România avea la 31 decembrie 2015: 811 angajaţi, 15 magazine cu o suprafaţă totală de vânzare de 114.000 mp şi 12.000 de produse esenţiale disponibile pentru construcţii şi amenajări interioare.

Brico Depôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, 2 în Portugalia și 15 în România. Retailerul vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *