Brico Depôt lansează un nou catalog

Brico Depôt lansează un nou catalog, valabil în perioada 1 – 27 iulie, care conține produse pentru amenajări interioare și exterioare. 

Brico DepôtNoul catalog Brico Depôt, valabil în perioada 1 – 27 iulie, aduce în prim plan cele mai mici prețuri și o suită de produse necesare proiectelor de reamenajare care se realizează pe timpul verii.

Printre produse din catalog, se numără Cabina de duș Athena cu uși culisante din sticlă securizată și profile din aluminiu, aerul condiționat de 12.000 BTU, grătarul BBQ Monterrey, care este ușor de asamblat, are grill cromat, cărămizi refractare și funcționează pe cărbuni sau piscina Fast Set cu dimensiuni de 244 x 66 cm și capacitate de 2300 litri.

Brico Depôt dinamizează oferta comercială cu „Produsele momentului” și „Ultimul lot pe Stoc”, oferind cele mai mici prețuri la materiale de construcții, tencuială decorativă, bucătării, mobilier pentru baie, parchet, gresie și faianță.

Toate produsele din noul catalog sunt disponibile în depozite, online sau pe aplicația mobilă BRICODEPOT, unde clienții pot beneficia de cumpărături cu 0% dobandă prin cardurile de credit ale partenerilor.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *