Brico Depôt lansează un nou catalog

Brico Depôt lansează un nou catalog, disponibil începând cu 29 iulie, care aduce în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare în categorii precum materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Brico DepôtÎn noul catalog Brico Depôt se regăsește centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW, dotată cu display digital, protecție anti-îngheț pentru iernile grele și mai ales, cu sistem autoreglare ambientală.

Împreună cu vata de rocă GEO, placa Gips Carton NIDA 9.5 mm poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spațiul amenajat un loc intim.

Se poate crea cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W și coroană de fontă, în care se adaugă un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Se montează acoperișul cu țigla metalică Superco și se folosește cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK.

Recomandarea specialiștilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, disponibil în culori și dimensiuni variate, care reorganizează optim configurația chiar și a celor mai mici spații.

Aviz profesioniștilor, dar și amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale. Noul catalog Brico Depôt este disponibil și în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicația BRICODEPOT.

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *