Brico Dépôt lansează, în premieră, primul Outlet DIY din România (FOTO)

Brico Dépôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, lansează, în premieră pentru piața locală de profil, primul Outlet DIY din România, cu reduceri de până la 80%. Outletul a fost deschis, începând cu data de 11 iunie 2020, în interiorul magazinului Brico Dépôt Chiajna de pe Autostrada București – Pitești, km 11 – 12.

Brico Dépôt

Primul outlet DIY din România se întinde pe o suprafață de 800 mp, unde, la lansare, au fost disponibile peste 2.000 de produse, dintr-o gamă foarte diversificată de produse de grădină, construcții sau amenajări interioare și cu reduceri de până la 80%. Suprafața outletului se poate mări, odată cu creșterea numărului de produse disponibile.

Parcarea, intrarea, casele de marcat deservesc deopotrivă atât magazinul cat și outlet-ul Brico Dépôt.

Outlet-ul Brico Dépôt se adresează clienților care au proiecte în lucru și sunt interesați să își optimizeze bugetele alegând produse foarte bune din punct de vedere al calității și al ambalajului. Majoritatea produselor sunt comercializate în ambalajul original.

Outlet-ul DIY Brico Dépôt este o premieră pentru piața DIY din România și reprezintă un proiect pilot care poate fi extins și către alte magazine ale rețelei naționale Brico Dépôt.

Brico Dépôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

În august 2017, Kingfisher a cumpărat, de asemenea, rețeaua de 27 de magazine Praktiker din România. În acest moment, în România, Brico Depôt are o rețea națională de 35 de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Brico Dépôt lansează, în premieră, primul Outlet DIY din România (FOTO)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.