Brico Dépôt se alătură inițiativei #împreună și pune la dispoziție o gamă variată de produse pe Vivre.ro

Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, primește în ecosistemul platformei retaileri ce doresc ca produsele lor să ajungă la peste 6.000.000 de vizitatori pe lună. Brico Dépôt se alătură inițiativei #împreună și pune la dispoziție o gamă variată de produse pe Vivre.ro.

vivre

Categoriile sunt disponibile pe site și includ articole precum mobilier și accesorii pentru grădină, decorațiuni și mobilier pentru interior, obiecte sanitare pentru baie și bucătărie, dar și electrocasnice. Clienții au acum posibilitatea de a comanda toate bunurile necesare amenajării casei prin intermediul site-ului și aplicației Vivre.

Am lansat campania #împreună pentru a veni în sprijinul tuturor retailerilor tradiționali. Suntem pregătiți să punem la bătaie resursele platformei Vivre pentru a susține companiile din România, dar și pentru a le oferi clienților posibilitatea de a accesa toate produsele de care au nevoie.

Parteneriatul cu Brico Dépôt aduce mai aproape de clienți articole utile și funcționale, de care aceștia se pot bucura din confortul și siguranța propriei locuințe. Pentru că fluxul economic trebuie să funcționeze în continuare, noi recomandăm tuturor retailerilor offline, dar și online să își unească forțele către acest scop comun. Împreună vom reuși să depășim orice provocare!”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Traversăm o perioadă fără precedent cauzată de pandemia Coronavirus, cu un impact neașteptat asupra vieții noastre de zi cu zi. Pentru că ne dorim să continuăm să le facilităm clienților noștri accesul în siguranță la produsele noastre, suntem motivați să ne angajăm în proiecte ce pot aduce modalități noi de a îndeplini această nevoie.

Parteneriatul cu Vivre răspunde acestei cerințe și creează noi oportunități pentru clienți, aceștia putând acum să beneficieze și prin Vivre de produsele noastre, direct din confortul locuinței lor. Sperăm ca prin această colaborare să deschidem și mai mult apetitul pentru comerțul online, menținând calitatea produselor și serviciilor noastre pe care clienții le regăsesc zi de zi în magazinele Brico Depot. Împreună vom reuși să depășim orice provocare.”, a declarat Adela Smeu, CEO Brico Depot România.

Toți retailerii, atât online cât și offline, sunt invitați să se alăture inițiativei #împreună.

Vivre

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 150.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la branduri din întreaga lume. Cu peste 4,8 milioane de comenzi livrate, Vivre pune zilnic la dispoziție mii de produse noi pentru cei care vor să devină propriii designeri. Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Brico Dépôt

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.300 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. Kingfisher deține de asemenea, și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *