Brico Dépôt dă startul unei noi campanii promoţionale la produsele Arivaj

Brico Dépôt dă startul unei noi campanii promoţionale la produsele Arivaj și își așteaptă clienții, profesioniști sau amatori DIY, cu o gamă esențială, ce impune ritmul comercial prin prețuri mici, sub media pieței.

Arivaj parchet-1În perioada 5-24 februarie, în fiecare din cele 15 depozite din toată țara, echipele Brico Dépôt sunt la dispoziția celor care doresc să își achiziționeze produsele necesare proiectelor de construcții și renovare, ce constituie baza lucrărilor pentru șantierele de anvergură.

Produsele Arivaj din această perioadă vizează în primul rând gamele de unelte și materiale de construcții, bucătării și obiecte sanitare, tâmplărie și instalații de iluminat.

Descoperă oferta completă a electrocasnicelor Bosh

”Clienții noștri știu deja că la Brico Dépôt găsesc întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț. Amatori sau profesioniști, Arivajele reprezintă pentru fiecare dintre ei o ocazie de a finaliza proiectele demarate în condițiile unui buget low cost –  iar pentru noi, îndeplinirea promisiunii pe care am lansat-o în urmă cu doi ani: o gamă esențială de produse și cele mai mici prețuri din piață”,  a declarat Andreea Bălănescu, director de marketing Brico Dépôt România.

Cei care doresc să beneficieze de Arivajele din această perioadă sunt invitați să ajungă cât mai repede în depozitele Brico Dépôt din toată țara.

Produsele Arivaj sunt o componentă esențială a modelului de business Brico Dépôt întotdeauna prețuri mici, garanția calității și stocuri disponibile în cantități industriale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *