Brico Depôt lansează noul catalog cu soluții complete pentru lucrările de construcții

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează noul catalog cu soluții complete și echipamente pentru orice tip de lucrări de construcții, potrivite pentru o #LucrareCuBaietii.

Pentru că într-un nou proiect, prietenii sunt întotdeauna gata să dea o mână de ajutor. #LucrareCuBaietii nu este doar despre a face treabă, este despre a trezi meșterii din noi și a-i aduce împreună.

Indiferent de proiectul planificat pentru acest an, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție o gamă variată de materiale de construcții, betoniere, sisteme inteligente pentru acoperiș, dar și game noi de uși de interior și exterior, vopsele și tencuieli sau soluții practice pentru baie și bucătărie.

Catalogul este valabil în perioada 21 iulie – 16 august și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.
Materialele de construcții – primul pas spre crearea unei case mai bune
Fiecare dintre noi dorim să locuim într-o casă bună. De aceea, alegerea materialelor de construcții și a finisajelor reprezintă un aspect esențial pentru ca locuința să fie confortabilă, ușor de întreținut și primitoare. Indiferent de proiectul în lucru – construcție, renovare sau reparație, în noul catalog Brico Depôt clienții au la dispoziție o gamă complexă de materiale de construcții de calitate: polistiren, plăci de gips carton, adezivi, tencuieli, vopsele, vată de sticlă, mortar, ciment, cărămizi, șipci, dar și diverse produse conexe.

Noile soluții de izolații din polistiren vin în ajutorul clienților care doresc o casă mai eficientă din punct de vedere energetic. Rapid și ușor de instalat, gamele de polistiren de la Brico Depôt sunt tratate cu substanțe ignifuge, fiind concepute atât pentru fațade ventilate, interior sau pentru izolarea termică a acoperișurilor, pereților și planșelor.

Clienții pot opta, de asemenea, pentru echipamente și unelte simplu de utilizat în orice proiect de construcții: de la produse complexe, de dimensiuni mai mari, precum betoniere cu coroană de fontă, roabe metalice sau derulator tambur cu 4 prize Schuko și protecție pentru copii, până la unelte foarte utile precum gletiere, mistrii, găleți și canciocuri.

Sisteme complete pentru acoperiș
Noul catalog Brico Depôt le propune clienților soluții inteligente de protecție a locuinței împotriva capriciilor vremii. Acoperișurile din țiglă metalică reprezintă alegerea ideală, deoarece sunt disponibile în dimensiuni variate și tratate anticoroziv. În plus, pot fi adaptate preferințelor clienților în materie de culori, care pot opta pentru culori diverse: maro, roșu, corai, mahon sau maro mat.

De asemenea, în noul catalog clienții găsesc sisteme practice de drenaj, plăci de tablă zincată sau șindrile bituminoase în forme hexagonale, de solzi sau dreptunghiulare, adaptate pentru orice proiect.

Un chip nou pentru casă – ferestre cu protecție UV și uși cu coeficient de transfer fonic

Orice proiect de amenajare a locuinței are nevoie de o transformare vizibilă atât la exterior, cât și la interior. Ferestrele PVC cu dublă deschidere sunt realizate din sticlă termoizolatoare și asigură protecție la razele ultraviolete. În plus, vin cu o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

În noul catalog, clienții care doresc o transformare completă a casei, pot opta pentru uși de interior și exterior din PVC care sunt rezistente la razele ultraviolete și nu își schimbă culoarea. De asemenea, toate ușile din PVC au un coeficient de transfer fonic între 50-55 dB, sunt dotate cu 2 garnituri de etanșare și oferă o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

Noi proiecte pentru bucătărie și baie

Noile game de chiuvete de bucătărie oferă o zonă de lucru multifuncțională, astfel încât spațiul este folosit eficient. Concepută special pentru spații mici sau înguste, gama de chiuvete Romesco include accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătărie: tocător, strecurătoare, suport de tacâmuri și uscător de vase. Fiecare accesoriu a fost proiectat inteligent, pentru a se potrivi perfect și a putea fi glisat pe marginea dublă a chiuvetei în multe configurații diferite.

De asemenea, clienții au la dispoziție în noul catalog Brico Depôt soluții funcționale pentru baie, adaptate pentru orice spațiu: lavoare și piedestale, vase WC, cabine de hidromasaj sau mobilier de baie.

Pe lângă aceste soluții, Brico Depôt le oferă clienților diverse posibilități de plată, printre care și achitarea produselor în rate, prin intermediul instituțiilor financiare partenere. Cardul Brico Depôt aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fără bon fiscal, facturare rapidă și livrarea produselor achiziționate acasă, conform regulamentului.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Brico Depôt lansează noul catalog cu soluții complete pentru lucrările de construcții
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.