Brico Depôt România finalizează achiziţia magazinelor Praktiker România

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, anunţă finalizarea cu succes a tranzacției pentru achiziționarea a 100% din acțiunile Praktiker România de la familia Susli.

Brico DepôtÎn luna august, Kingfisher anunţa că a semnat cu succes contractul de achiziţie a 100% din acţiunile Praktiker România S.R.L. pentru o sumă care nu este dată publicităţii.

Achiziția Praktiker România ne oferă o prezență puternică în toată țara. Dorim să ne ajutăm clienții să-şi îmbunătăţească locuinţele și să le personalizeze şi suntem bucuroși că tot mai mulţi dintre ei vor beneficia de produse de calitate la prețuri bune. Vom continua investiţiile în toate magazinele pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienţilor noștri. De asemenea, ne bucurăm să creştem echipa din România şi le urăm bun venit tuturor angajaților Praktiker.”, a declarat Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Praktiker este unul dintre principalii jucători de pe piața românească de bricolaj şi amenajări interioare, având 26 de magazine. În prezent, Praktiker are peste 1.600 de angajați. În 2016, vânzările Praktiker au fost de 140 de milioane de euro.

Brico Depôt are 15 magazine în România, cu o suprafață de 114.000 de metri pătrați şi 964 de angajați. Vânzările Brico Depôt România au însumat 144 de milioane de euro în 2016.

Kingfisher plc este o companie internațională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 țări din Europa și Rusia, susținută de o echipă de 77.000 de colegi. Ne desfăşurăm activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *