Bonami, retailerul online cu mobilier și decorațiuni, inaugurează primul magazin fizic

Bonami, magazinul cu mobilier și decorațiuni, pe care majoritatea clienților îl cunosc din mediul online, și-a deschis primul magazin fizic în zona de cumpărături Černý Most din Praga, Republica Cehă. Iubitorii designului interior au astfel posibilitatea să vadă gamele, să încerce produsele, dar și să comande, să returneze, să schimbe sau să cumpere direct, dintr-un singur loc.

Bonami

Pe o suprafață de aproximativ 200 mp există o selecție de accesorii, corpuri de iluminat, precum și de mobilier, de la mărci precum: Bloomingville, Be Pure Home, PT LIVING, Karlsson sau mobilier de la Karup, Actona, La Forma și Rowico. Spațiul își va schimba sortimentul în funcție de sezon și de campaniile ce se află în desfășurare online.

„În situația actuală, este posibil ca această inaugurare să pară neașteptată, însă, pentru noi, face parte dintr-o strategie pe termen lung și o vedem ca pe o oportunitate excelentă. Principala noastră preocupare este să oferim clienților posibilitatea de a atinge produsele și de a se convinge de calitatea lor. Magazinul fizic este doar una dintre soluțiile noastre pentru a crea o experiență omnichannel completă.”, a comentat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

Tablete pentru clienți

În timpul achiziției, pentru simplificarea procedurii de comandă, clienții vor avea la dispoziție tablete. Scanând codul QR al produsului selectat, acestea afișează toate informațiile disponibile, precum și articole conexe. Magazinul propune colecții în diverse stiluri și variante de preț, astfel încât să existe o ofertă largă, pentru orice public.

„Bonami oferă online 60.000 de produse, fiind, desigur, imposibil să aducem întregul sortiment în magazinul fizic. Însă, prin selecția noastră, dorim să atragem clienții online, astfel încât să beneficieze de o gamă mult mai amplă. Dorim, de asemenea, ca pe viitor, să adăugăm alte servicii, cum ar fi afișarea electronică a prețurilor, un spațiu pentru ateliere și întâlniri, precum și serviciile unui designer de interior.’’ , a mai menționat Vopařil.

Magazinul împarte un spațiu comun cu vânzătorul ceh de paturi și saltele ProSpánek, oferind astfel oportunitatea achiziției directe a produselor pentru un somn sănătos. Acestea sunt disponibile și online, în oferta bonami.ro, cu o perioadă de testare de 45 de zile. Pe viitor, Bonami plănuiește să inaugureze și alte magazine, atât în ​​Cehia, cât și pe celelalte piețe unde compania este prezentă, inclusiv în România.

Retur gratuit timp de un an

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, într-o perioada dificilă,  Bonami oferă returul complet gratuit, timp de 365 de zile, la orice produs comandat, atât de dimensiuni mici, cât și pentru cele supradimensionate. Compania dorește astfel să ofere un plus de siguranță și confort tuturor celor ce plasează comenzi online.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *