În noiembrie e Black M%nth la Elvila – ca să ai tot timpul să decorezi în ritmul tău

Luna noiembrie este una specială la Elvila, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul producției și comercializării mobilei din România, datorită multitudinii de oferte promoționale prezente atât în magazinele fizice, cât și în online, pe www.elvila.ro. Campania Black M%nth la Elvila aduce reduceri importante, care pot ajunge și până la -60%.

Fie că vorbim de canapele, colțare, birouri, camere de tineret, bucătării, living-uri sau holuri, atât în showroom-uri cât și în magazinul online, aveți posibilitatea de a găsi piese de mobilier pentru completarea unor ambiente deja formate sau pentru a alcătui de la zero decorul dorit, după bunul plac.

Online, produsele cu discount se regăsesc în secțiunea ”Promoții”, în showroom-uri ele fiind semnalizate la raft cu etichete specifice. Elvila își așteaptă clienții nu doar cu prețuri mult mai accesibile, ci și cu consultanță de specialitate în materie de amenajare interioară și, după caz, inclusiv cu transport și montaj gratuite.

„Este esențial pentru clienții noștri să știe că vorbim de aceeași calitate cu care i-am obișnuit, de produse care conțin în structură inclusiv elemente de lemn masiv, de produse versatile care se pot integra în componența mobilierului din diferite încăperi ale unei locuințe și, bineînțeles, de produse care se pot personaliza după dorința fiecăruia, atât din punct de vedere finisaj, cât și material de acoperire.

În egală măsură, le mai recomandăm să consulte constant și rubrica ”Noutăți” din magazinul nostru online și să se lase inspirați de modelele nou-intrate în portofoliu. Nu in ultimul rând, dorim să punctăm faptul că garantăm disponibilitatea acestor oferte pentru campania de Black M%nth, însă dat fiind faptul că stocul este limitat, recomandarea noastră este să facă demersurile necesare achiziției cât mai repede”, a declarat Iuliana Lupu, Specialist Marketing, ELVILA.

Oferte Black M%nth la Elvila

Iată o trecere în revistă a catorva produse care fac obiectul unor reduceri din campania Black M%nth la Elvila și care reprezintă investiții nu doar foarte utile, dar mai ales rentabile în timp:

Dulap bucătărie MARTINA

Produsul se poate achiziționa la prețul promoțional de 172 lei, pentru cliențiii din București, pentru achiziția online sau direct în showroom-uri. „Produsul se va dovedi aliatul ideal din bucătărie, dacă ești riguros în ceea ce privește organizarea, nu dispui de spațiu prea generos și vrei să valorifici mai mult depozitarea pe perete. Este realizat în construcție fixă și se va integra de minune în bucătăria ta, indiferent în ce stil este aceasta amenajată” (Iuliana Lupu).

Biblioteca DONNA

Fabricat în România pe finisaj stejar sonoma și alb, produsul are în componență dulap cu 4 uși, o comodă TV cu 2 sertare, un dulap cu ușa plină și o ușă din sticlă. „O puteți achiziționa la prețul de 1.535 lei dacă sunteți din unul dintre orașele Bacău, Constanța, Focșani, Iași și Ploiești. Dacă nu vă descurcați cu montajul, trimitem la dvs. cea mai profesionistă echipă care să vă ajute să o asamblați” (Iuliana Lupu).

ElvilaMobilă dormitor copii CAMPUS

Model foarte apreciat de cameră de tineret, alcătuit dintr-un dulap cu 2 uși și 2 sertare, o etajeră, un birou, o poliță suspendată, o etajeră suspendată și un pat prevăzut cu sertar ce se poate transforma, la rândul său, în pat. Piesele componenete sunt realizate în construcție demontabilă, iar prețul promoțional de 3.304 lei este valabil în orașele Bacău, București, Constanța, Focșani, Iași și Ploiești.

Colțar NADIA 3C2, extensibil, din piele ecologică

Produs ce poartă semnătura fabricii Relaxa și care se poate comanda atât pe diferite nuanțe de stofă, cât și pe piele ecologică. Produsul este alcătuit dintr-o canapea de 3 locuri extensibilă cu 1 braț, o canapea de 2 locuri fixă cu 1 braț și un element de colț. „Se remarcă prin confortul deosebit conferit de prezența fulgilor de poliuretan și a fibrei siliconizate. O puteți achiziționa la prețul promoțional de 4.457 lei prin intermediul unei comenzi online, dacă sunteți din București sau Iași” (Iuliana Lupu).

Scaun Korsika

„Scaun de bucătărie pe tapițerie din piele ecologică, foarte rezistent datorită structurii din cherestea. Îl poți achiziționa la prețul de 206 lei dacă sunteți din orașele Alexandria, București sau Iași. Dacă spațiul vă permite, puteți achiziționa din aceeași gamă și o masă extensibilă, dar și o banchetă, creând astfel un grup de colț în care să serviți masa relaxat, alături de cei dragi” (Iuliana Lupu)

Pat AQUA 100 x 210 cm nuc Aida

„Realizat în construcție demontabilă, patul se distinge prin rezistență și confort, mai ales dacă alegeți să achiziționați și o saltea marca Relaxa. Finisajul de nuc vă va ajuta să-l asortați cu ușurință cu celelalte elemente care compun decorul din dormitor. Îl puteți achiziționa la prețul promoțional de 360 lei dacă sunteți din București sau din Iași” (Iuliana Lupu).

ELVILA

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România, este prezentă în casele românilor si ale străinilor de aproape 30 de ani. În prezent, ELVILA deține un număr de 9 magazine proprii în Iași, București, Bacău, Ploiești, Alexandria, Focșani, Botoșani, Brad, Constanța, dar produsele ELVILA se pot achiziționa și de la distribuitorii din județele Alba, Arad, Brăila, Brașov, Vrancea, Vaslui, Sibiu, Satu-Mare, Argeș, Caraș-Severin, Neamț, Suceava, Gorj și Maramureș.

Produsele marca ELVILA pot fi vizualizate și comandate și prin intermediul propriului magazin online www.elvila.ro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *