Black Friday la Praktiker România cu reduceri de până la 50%

Praktiker România marchează ziua de Black Friday prin aplicarea unor reduceri semnificative pentru piața de brico-retail.

Praktiker Black FridayÎncepand cu data de 20 noiembrie, profesioniștii sau iubitorii de DIY vor beneficia de reduceri de până la 50%, în toate magazinele Praktiker din țară. Campania va fi valabilă în limita stocului disponibil.

Reducerile se aplică la toate categoriile de produse oferite de Praktiker România de la gradină, decorațiuni, produse pentru amenajări interioare sau exterioare până la obiecte sanitare, mobilă, electrocasnice și materiale de construcții.

Decorațiuni ornamente și articole Crăciun

Campania se desfășoară pe diverse canale media, de la TV, radio, la semnalizare specială în magazine. Produsele reduse vor fi poziționate pe aleea principală, cât mai vizibil pentru clienții care vor veni în magazin.

Praktiker România derulează lunar campanii promoționale, dar Black Friday aduce reduceri semnificative pentru piața pe care activăm noi. În funcție de nevoile clienților noștri, am redus prețurile cu până la 50%, vizate fiind unele dintre cele mai solicitate produse precum uneltele, decorațiunile, materialele de construcții și de grădină. Campania începe pe 20 noiembrie și este valabilă în limita stocului disponibil. Ne așteptăm la vânzări mari în ziua lansării, motiv pentru care venim în întâmpinarea clienților care doresc să beneficieze de reduceri cu un program prelungit”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În data de 20 noiembrie, programul celor 28 de magazine Praktiker va fi prelungit până la ora 22:00, cu deschidere de la ora 8:30.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *