Reduceri de Black Friday de până la 90% la PIATRAONLINE

De Black Friday, magazinul online PIATRAONLINE, operat de Rock Star Construct, unul dintre principalii importatori de piatră naturală, marmură, travertin, ardezie şi elemente decorative pentru grădină, din România, are preţuri reduse cu până la 90% la piatra naturală.

black friday

Astfel, pe 20 noiembrie 2015, pe PIATRAONLINE vor fi disponibile 50 de produse din piatră naturală (marmură, travertin, ardezie, mozaicuri de piatră naturală) la preţ redus, pentru amenajari de interior si exterior.

Decorațiuni ornamente și articole Crăciun

“Odată cu trecerea timpului am înţeles că oamenii îşi doresc cele mai bune produse, însoţite de servicii complete, personalizate, care să ajungă la nivelul aşteptărilor lor”, ne spune Mariana Bradescu, co-fondator Rock Star Construct. “De aceea filozofia noastra e simplă: să construim relaţii profesionale de succes, asigurând servicii excelente şi materiale de cea mai bună calitate”.

Folosind piatra naturală, vei adauga personalitate oricărui spaţiu: living, băi, dormitoare, holuri, prin placarea unui perete sau a pardoselii (piatra naturală este un bun conductor de căldură, deci este potrivită şi pentru sistemele de încălzire în pardoseală).

Comanda: online sau direct în cel mai mare showroom de piatră naturală!

Pe 20 noiembrie, poţi achizitiona piatra la super discount-uri fie online, de pe site-ul PIATRAONLINE, fie direct din cel mai mare showroom de piatră naturală din România, situat în Aleea Teişani, nr. 137 A.

Livrarea: 24 – 48 de ore, oriunde în ţară

Transportul este foarte rapid, comanda va ajunge la tine în maxim 48 de ore (două zile lucrătoare), în orice oraş din ţară.

Servicii complete: consultanţă şi montaj

PIATRAONLINE îţi pune la dispoziţie servicii complete: vei primi sfaturi şi recomandări legate de folosirea pietrei naturale în amenajări, informaţii utile legate de montaj şi tratamentul ce trebuie aplicat pentru creşterea rezistenţei materialului şi poti intra în legătura cu o echipa de montatori cu experienţă în lucrul cu piatra naturală, dacă ai nevoie de ajutor la montaj.

Program de Black Friday

Pe 20 noiembrie, showroom-ul este deschis de la ora 9 dimineaţa până la ora 20. Dacă nu ajungi în showroom-ul din Bucuresti, poţi comanda foarte repede online.

Cum te pregăteşti?

  • Înscrie-te pe pagina dedicata campaniei ca să te asiguri că primeşti oferta exact atunci când e publicată;
  • Vino în showroom-ul PIATRAONLINE, inspiră-te din spaţiile concept, setează-ţi preferinţele şi vorbeşte cu un specialist în piatră naturală; poţi vedea şi cele mai frumoase proiecte de amenajare cu piatra naturala în rol principal, pe blogul PIATRAONLINE;
  • Pe 20 noiembrie fii prezent în showroom sau online – de obicei, stocurile se epuizează în prima parte a zilei;

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *