Black Friday la kika: două săptămâni cu reduceri de până la 55%

kika, unul dintre cei mari cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni, anunță reduceri de Black Friday de până la 55% la peste 400 de articole, în magazinele din Bucureşti Militari și Pallady, o parte din produsele selecţionate fiind disponibile şi online, pe kika.ro.

kikaOfertele de Black Friday la kika sunt valabile în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie și sunt disponibile atât la articole de mobilier, cât și la corpuri de iluminat, decorațiuni, perdele și metraje. 

În plus, în magazinele kika Militari și Pallady, majoritatea produselor vor putea fi comandate la preț redus chiar și după epuizarea stocului local. Astfel, cei care își doresc un obiect aflat în promoția Black Friday, dar nu mai este disponibil în depozitul local, îl pot achiziționa la preț redus, până la data de 1 decembrie, produsul urmând să fie livrat din depozitele externe. 

Printre produsele care vor avea prețuri reduse de Black Friday se numără: canapeaua „Greta”, diponibilă în două variante de culoare – preț Black Friday 599 lei, reducere 40%; colțarul „Smile”, patru variante de culoare, cu funcție pat și ladă – preț Black Friday 1.599 lei, reducere 50%; fotoliul „Scotty”, disponibil în șapte variante de culoare – preț Black Friday 499 lei, reducere 28%. 

Pregătește-te de Black Friday!

O altă categorie de produse apreciate este cea a dormitoarelor.  În oferta kika de Black Friday intră atât dulapuri cu uși culisante, paturi tapițate, saltele premium, dar și dormitoare set cum ar fi „Barcelona”, mobilier fabricat în Germania, ce include dulap cu uşi culisante, cadru de pat şi două noptiere. În perioada Black Friday, acesta va fi disponibil la 1.679 lei, preț redus cu 30%. 

Pe lângă piesele de mobilier și decorațiunile aflate în promoția de Black Friday, kika așteaptă clienţii şi cu reduceri de weekend. Astfel, cei care nu își regăsesc obiectele preferate pe lista reducerilor din timpul săptămânii, pot urmări pe site-ul kika ofertele de weekend.

În oferta kika de Black Friday am inclus produse din toate categoriile de mobilier şi decoraţiuni, astfel încât cei care vor să își reamenajeze casa să găsească ceva pe placul lor, la un preț atractiv. Suntem încântați să oferim românilor poate cea mai variată gamă de produse de mobilier și decorațiuni de pe piață. Avem peste 100 de modele de canapele și colțare expuse în magazine, de la cele clasice cu spații de depozitare sau extensibile, la canapele și colțare cu sisteme audio încorporate și sisteme de încărcare wireless pentru telefonul mobil. În plus, cei care doresc au posibilitatea să le personalizeze, alegând dintr-o gamă largă de culori și materiale, pot să modifice dimensiunile sau să adauge tetiere sau cotiere reglabile”, declară Ruxandra Apostolică, Marketing Manager kika Romania

În plus, și anul acesta, cei care doresc vor putea achiziționa produsele preferate în rate, sistem asigurat de kika prin partenerii săi. În perioada Black Friday, clienții kika vor putea opta pentru plata în 18 rate a produselor cumpărate. 

Pentru clienţii magazinelor din Bucureşti, retailerul pune la dispoziție și servicii de livrare, montaj, măsurători, planificare 3D pentru bucătării și dressinguri sau preluare de mobilier vechi, alături de consilierea profesională asigurată de echipa de vânzări kika. 

Și pentru că tot se apropie sărbătorile de iarnă, Black Friday este și ocazia perfectă pentru a începe lista de cadouri pentru cei dragi și de a achiziționa decorațiuni de Crăciun.

kika

Cu o istorie de 10 ani pe piața din România, kika este unul dintre cei mari cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni, prezent în piața locală prin două magazine în București, kika Militari și kika Pallady, precum și un magazin online. 

Fondat în anul 1973 în Austria, kika este un furnizor complet în domeniul amenajărilor interioare moderne și se distinge prin varietatea mare de produse din portofoliu. 

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *