Mărci de top „Best Buy Award”: Praktiker, Dedeman, Romstal, Ariston Thermo și Bramac

Cel mai nou sondaj Best Buy Award Romania 2017-2018 în domeniul construcţiilor de la ICERTIAS prezintă brandurile şi serviciile care au oferit cel mai bun raport calitate-preţ.

PraktikerPraktiker a fost votat cel mai bun în categoria „lanțul de magazine pentru achiziționarea de plante ornamentale și echipamente pentru amenajarea teritoriului”, iar Ariston Thermo s-a clasat pe primul loc la categoria „numele producătorului pentru sisteme și produse de încălzire și tehnologii termice în general”.

Experţii din domeniul Construcţiilor în România, de asemenea, au numit societatea Romstal drept cel mai bun „producător de radiatoare” din categoria sa şi societatea Bramac ca fiind cea mai bună la categoria „producătorul de țiglă” în sondajul independente de piaţă în domeniul CONSTRUCŢIILOR Best Buy Award 2017-2018 care oferă cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească.

Unii dintre câştigătorii altor categorii au fost Romcim (producătorul de ciment), Gealan (producătorul de ferestre), Alpa Doors (producătorul de uși de cameră), Elpreco (producătorul de produse din beton și bunuri din beton în general), Belform (producătorul de căzi de baie), Köber (producătorul de vopsea de interior), Austrotherm (producătorul de sisteme de fațade termice), Ceresit (producătorul de adeziv de construcții), Ferroli (producătorul de șeminee și sobe de teracotă), Dedeman (lanțul de magazine care comercializează materiale de construcții, unelte de construcții și echipamente de construcții în general) etc.

Analiza anuală făcută în sectorul de construcţii şi pentru statul membru UE a relevat o creştere de 3,4 % a producţiei în construcţii în zona euro în iunie 2017, comparativ cu iunie 2016. (Sursa: Eurostat)

Metodologie şi Eşantioane

Sondajul ICERTIAS Best Buy Award 2017-2018 în domeniul Construcţiilor în Romania a fost efectuat de organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH.

Sondajul a fost realizat în luna septembrie 2017 folosind un chestionar online pe un eşantion de 1.200 utilizatori români de Internet cu vârsta mai mare de 15 ani (profesionişti în construcţii şi persoane fizice pasionate de bricolaj), pe baza metodei Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness (CAWI – DEEPMA).

Companiile nu se pot nominaliza ele însele sau aplica direct la studiul de piaţă Best Buy Award. Mărcile pot „câştiga” statutul de Best Buy Award numai prin produsul sau serviciul lor care câştigă primul loc (cel mai mare număr de voturi ale consumatorilor/respondenţilor) din categoria relevantă în sondajul Best Buy Award. Respondenţii au răspuns referitor la alegerile lor preferate în cadrul întrebărilor deschise unde au putut menţiona liber furnizorii de produse şi servicii, cu cuvintele lor.

Sondajul Best Buy Award al ICERTIAS nu măsoară patrimoniul mărcii sau cota de piaţă. Acest sondaj oferă o perspectivă asupra experienţelor personale, opiniilor, satisfacţiei şi percepţiei clientului, care sunt utilizate exclusiv pentru a evalua raportul calitate preţ ale bunurilor şi serviciilor din piaţă.

Studiul Best Buy Award se desfăşoară potrivit prevederilor Codului Internaţional pentru Implementarea Studiilor de Piaţă şi Sociale, care au fost adoptate de Camera de Comerţ Internaţională (ICC) şi Asociaţia Europeană de Experţi în Studii de Piaţă (ESOMAR).

ICERTIAS este o organizaţie de avangardă, privată, independent politic, de certificare şi sondare a pieţei internaţionale, care descoperă, certifică şi recompensează companii, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, îndrumând consumatorii din întreaga lume spre cele mai bune produse şi servicii oferite de piaţă. Prin intermediul programelor de certificare Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL şi Customers’ Friend, ICERTIAS este prezentă la ora actuală în peste 40 de ţări de pe cinci continente. Fondată în Elveţia, în anul 2011, organizaţia ICERTIAS este înregistrată ca „ICERTIAS – International Certification Association GmbH” în Registrul Comercial al Cantonului Zurich.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *