Arabesque investește 10 de milioane de euro în deschiderea unui nou magazin sub brandul MatHaus în București

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, pregătește, pentru 10 mai, lansarea unui nou magazin  MatHaus în București și o campanie de rebranding pentru magazinele sale de retail.  

mathausInvestiția vizează deschiderea magazinului din Calea Vitan 112-114 și modernizarea unităților din Galați, Constanța, Craiova, Pitești și Oradea, toate sub brandul MatHaus – divizia de retail Arabesque.

Potrivit Arabesque, sectorul construcțiilor rezidențiale din România s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar investiția în rețeaua MatHaus vine să ofere suportul logistic necesar.

Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje și renovări  și putem transfera  experiența noastră din industrie către clienții persoane fizice care vizează un astfel de proiect ” a declarat Cezar Rapotan, fondator și acționar principal Arabesque.

În orice magazin MatHaus, toți cei care au ceva de construit, de reparat sau renovat vor avea la dispoziție o gama extinsă de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnică  și transport gratuit în aria logistică a magazinului. Este economic și comod să lucrezi cu MatHaus!”, a mai spus Rapotan.

Potrivit unui studiu comandat de Arabesque,  piața construcțiilor a avut o evoluție pozitivă în 2017, iar cifrele din primul trimestru 2018 arată un trend încurajator.  Pe fondul creșterii economice , cererea de spații de birouri, locuințe și construcții industriale a avansat semnificativ, astfel că afacerile din acest sector s-ar putea apropia în acest an de borna de 30 de miliarde de lei, cu 3 miliarde de lei peste nivelul din 2016.

MATHAUS

Primul magazin sub brandul MatHaus, dedicat clienților persoane fizice sau brandul de retail al Arabesque, s-a deschis la Iași, în  data de 9 martie 2017, după o investiție de aproximativ 10 milioane de euro și oferă peste 25.000 de produse, de la materiale de construcții și finisaje, la instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule şi unelte de calitate, în stocuri aproape nelimitate şi la preţuri competitive.

Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, se află pe piață din 1994 și are o prezență regională în Moldova, Ucraina și Bulgaria. Fondată în Galați, în 1994, de către omul de afaceri Cezar Rapotan, Arabesque deține 38 de centre comerciale, dintre care 23 în România. Echipa din România numără peste 2.700 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1.000 de camioane specializate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *