Ambient preia activitatea de comerț cu materiale de construcții, amenajări și finisaje a companiei Profelis

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care APC Universal Partner S.R.L., compania care deține brandul de retail Ambient, preia activitatea de comerț cu materiale de construcții, amenajări și finisaje a companiei Profelis C&V S.R.L.

Ambient

APC Universal Partner S.R.L., activă în domeniul comercializării de materiale de construcții, amenajări şi finisaje prin magazine specializate, structurate pe spații de vânzare cu amănuntul și cu ridicata, a cumpărat în 2022 la licitaţie brandul maga­zinelor de materiale de construcţii Ambient, de la Ambient SA, companie care intrase în faliment.

Profelis C&V, companie care comercializează materiale de construcții, amenajări și finisaje, deținea deja 4 magazine Ambient. Astfel, la finalul acestei tranzacții, APC Universal Partner deține toate cele 9 magazine sub acest brand, plus depozitele aferente. Cele 9 magazine Ambient sunt situate în Sibiu, Sighișoara, Târgu Mureș, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Bistrița, Cluj-Napoca, Deva și Mediaș.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *