Laurențiu Ștefănescu este noul Director General al Sika România

  • de

Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice de construcţii, anunţă numirea lui Laurenţiu Ştefănescu în funcţia de Director General începând cu 1 martie 2014. Acesta preia conducerea companiei după ce Ileana Nicolae, Director General al Sika România timp de 12 ani, a fost promovată în funcţia de Manager pentru Europa de Est şi va coordona activitatea din 18 ţări.

Laurentiu Stefanescu, Director General Sika Romania Din această poziţie, Laurenţiu Ştefănescu se va ocupa de implementarea strategiei companiei care să asigure în continuare succesul Sika România pe plan local şi va raporta direct Ilenei Nicolae.

„Funcţia de Director General al Sika România este o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate, fapt pentru care voi depune toate eforturile şi experienţa acumulată în vederea îndeplinirii obiectivelor asumate. Cred în potenţialul pieţei de materiale de construcţii şi, alături de echipa Sika România, voi depune toată energia pentru a consolida şi dezvolta compania pe plan naţional”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu.

Noul Director General al Sika România lucrează în cadrul companiei din septembrie 2013, ocupând până în acest moment funcţia de Director al Diviziei de Mortare Uscate. Anterior poziţiei din cadrul Sika România, Laurenţiu Ştefănescu a fost Director General al producătorilor de materiale de construcţii Selena România şi EURO MGA Product, companie pe care a adus-o pe profit după intrarea în insolvenţă.

Laurenţiu Ştefănescu a absolvit cursurile Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi are un masterat în Management Industrial din cadrul aceleiaşi Universităţi.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *