Oportunități bune pentru următoarele șase luni, în industria de bricolaj din Europa

Compania de consultanță USP estimează că în următoarele șase luni vor exista oportunități bune pentru industria de bricolaj. Prognoza pozitivă se bazează pe date din Barometrul European Home Improvement, conform www.diyglobal.com.

Baie dormitor KUMAPotrivit datelor Barometrului European Home Improvement, mai mulți europeni au început proiecte de case si apartamente, în lunile ianuarie și februarie faţă de perioada corespunzătoare anului trecut. Proporția a fost de 9,6% în luna ianuarie 2015, faţă de ianuarie 2014 cănd s-a înregistrat o creştere de 8,5% și de 11,3% în luna februarie 2015 faţă de februarie 2014 (9,2%).

Aproape două treimi din aceste lucrări au fost proiecte DIY (în regie proprie), iar restul au fost realizate de către companii specializate de construcţii.

În plus, mai mulți europeni au în plan să realizeze astfel de proiecte în următoarele șase luni, comparativ cu anul trecut. Astfel, în lunile ianuarie şi februarie 2015 numărul celor care au planificat noi proiecte a fost de 62,4% și respectiv 66,2%.

Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Oportunități bune pentru următoarele șase luni, în industria de bricolaj din Europa

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.