Piața mondială a produselor pentru casă și grădină a crescut cu 4,1 %

Piața mondială a produselor pentru casă și grădină a crescut cu 4,1 % în anul 2015, conform publicației DIY International.

casă și grădinăAceastă estimare face parte dintr-un studiu recent care evaluează piața mondială a produselor de Home Improvement. Studiul este realizat de Global Data, compania de cercetare a datelor pieței globale, care funcționează și sub numele de Marketline.

Din raportul efectuat de Global Data reiese că valoarea pieței de Home Improvement a înregistrat la nivel mondial o valoare totală de 1,291 miliarde de dolari. Potrivit acesteia, piața a crescut cu 4,1% în 2015, așa cum este raportat în ghidul „Home & Garden Products Global Industry Guide 2016”.

Autorii ghidului includ și o prognoză pentru următorii ani. În 2020, piața mondială a a produselor pentru casă și grădină se estimează că va atinge o valoare de cca. 1.690 miliarde de dolari, înregistrând o creștere de 31,6% față de anul 2015. Statele Unite ale Americii îşi iau o felie de 37,1% din valoarea pieței la nivel mondial pentru produsele de casă și grădină.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,222 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Studii de piata » Piața mondială a produselor pentru casă și grădină a crescut cu 4,1 %
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.