Global DIY Summit 2016 – record de participare: 800 de persoane din 51 de ţări

Un singur comentariu din partea CEO-ului unei renumite companii de retail spune totul: „A fost un Congres Uimitor!” 800 de participanţi din 51 de ţări au participat la cea de-a 4-a ediţie a evenimentului Global DIY Summit, desfăsurat la Stockholm, Suedia, în perioada 7 – 9 iunie 2016.

Global DIY SummitMai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj (DIY) – producători, retaileri, magazine online şi distribuitori – au participat la acest eveniment.

Pe parcursul celor două zile de Congres au avut loc 30 prezentări, iar prin intermediul ineditului instrument de vot, participanţii au votat acest eveniment ca fiind „Cel mai bun Congres (de DIY)”, evenimentul primind comentarii pozitive legate de calitatea conţinutului, a speakerilor şi al oportunităţilor de socializare disponibile.

Punctul culminant al evenimentului Global DIY Summit a fost spectaculoasa Cină de Gală şi Premiul Lifetime, onorând astfel activitatea profesională de-a lungul vieţii a profesorului Klaus Fischer. La Cina de Gală, de neuitat a fost intrarea celor 50 de chelneri la lumina lumânărilor, aceştia coborând pe scările istorice ale faimosului City Hall – locul de decernare al premiilor Nobel – pe melodia „New York, New York”, pentru a servi desertul.

A fost un congres incredibil, o oportunitate care nu trebuie ratată. Anul viitor, a cincea ediţie a evenimentului Global DIY Summit va avea loc la Berlin în perioada 8-9 iunie 2017.

Foarte interesant a fost şi turul magazinelor de DIY din Stockhom şi împrejurimile acestuia, despre care vom aduce informaţii într-un material viitor. Vom reveni cu mai multe feed-back-uri legate şi de informaţiile primite în cadrul evenimentului de la Stockholm.

Revista BricoRetail.ro a fost partener media pentru a doua oară a evenimentului Global DIY Summit, iar pentru prima oară a avut si reprezentanţi prezenţi la eveniment.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Global DIY Summit 2016 – record de participare: 800 de persoane din 51 de ţări
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.