Discounturi de până la 60% la prima ediţie a târgului Mobila Expo (26 – 29 martie)

Producătorii români de mobilă vor oferi discounturi de până la 60% la prima ediţie a târgului Mobila Expo, care se va desfăşura în perioada 26-29 martie 2015, a anunţat, joi, Cătălin Trifu, preşedintele Romexpo, la conferinţa de prezentare a evenimentului.

111,,Peste 50 de producători şi distribuitori români de mobilier se reunesc la Mobila Expo, pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, cu modele din colecţii actuale sau din sezonul trecut, la preţuri speciale, cu reduceri între 10 şi 60%, doar pe durata acestui eveniment. Noutatea târgului Mobila Expo este că vizitatorii vor putea achiziţiona pe loc mare parte dintre produsele prezentate, iar în cazul obiectelor de dimensiuni foarte mari sau pentru care se doresc ajustări, se pot lansa comenzi la preţurile oferite numai în cadrul acestui eveniment'” a precizat Cătălin Trifu.

În plus, vizitatorii vor primi consiliere gratuită în ceea ce priveşte amenajarea unei locuinţe în tendinţe.

,,Nu avem, în prezent, o situaţie a consumului de mobilă autohton la nivelul populaţiei. Principalii consumatori sunt, însă, în mod cert, cei care reprezintă industria HoReCa, iar numărul acestora este în creştere de la an la an. Avem în lucru un studiu despre repartiţia consumului de mobilă în România. Din păcate, mulţi români cumpără mobilă ieftină din China, Turcia şi Polonia, mobilă de proastă calitate. Am dorit să oferim, prin această expoziţie cu vânzare, o şansă producătorilor mici şi mijlocii de mobilă care nu dispun de spaţiu propriu pentru vânzare şi nici nu au puterea financiară de a merge la export cu produselor lor”, a spus Aurica Sereny, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

Târgul de mobilă va aduce spre vânzare mobiliar pentru toate buzunarele, de la cel cu preţuri medii până la cel de lux, cu design avangardist sau clasic.

Mobila Expo, târg de mobilă cu vânzare, este un eveniment organizat de Romexpo şi co-organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de comerţ şi industrie din România, Asociaţia Clubul Român de Mobilă şi Euroexpo.

Mobila Expo se desfăşoară la Romexpo concomitent cu Târgul internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii – Construct Expo, cu Ambient Expo, Romtherm şi cu Expo Flowers Garden.

Programul de vizitare va fi de joi până sâmbătă de la 10,00 la 18,00, iar duminică de la 10,00 la 16,00. Preţul biletului de intrare va fi de 10 lei.

Sursa: Agerpres

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *