Hornbach, creștere cu 6,4% a vânzărilor în primele șase luni ale anului

Grupul Hornbach a raportat un business în creştere cu 6,4% în primele șase luni ale anului, comparativ cu anul financiar precedent, efectuând încasări de 152.5 millioane de euro.

HornbachGrupul Hornbach a reușit îmbunătățirea câștigurilor operaționale în al doilea trimestru al anului 2016/2017, comparativ cu trimestrul precedent. Prin urmare, la jumătatea exercițiului financiar al anului 2016/2017, veniturile operaționale ale Grupului Hornbach au ajuns la 152,5 milioane de euro, cu 0,9% mai mult decât în anul precedent, când au fost raportate venituri de 151,1 milioane de euro.

Vânzările consolidate pentru al doilea trimestru al anului (perioada 1 iunie – 31 august 2016) au crescut cu 6,8%, ajungând astfel, la 2,186.7 milioane de euro. Prin urmare, grupul Hornbach a confirmat previziunile privind creșterea veniturilor din vânzări pentru exercițiul financiar al anului 2016/2017.

Hornbach Group operează în România, în acest moment, 6 magazine (3 în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Timişoara şi Sibiu), România fiind o piaţă importantă pentru acest grup, alături de celelalte opt pe care activează în acest moment. Ultimul magazin deschis în România a fost cel de la Sibiu (octombrie 2015) ce are o suprafaţă de vânzare de 12.000 mp.

La nivel de grup, Grupul Hornbach (concernul HORNBACH Holding AG & Co. KGaA) a înregistrat, în exercițiul financiar anterior 2015/2016 (1 martie 2015 – 29 februarie 2016), creșteri ale cifrei de afaceri, după un avânt final puternic. Potrivit cifrelor preliminare, cifra netă de afaceri în cadrul concernului a crescut, conform prognosticului anual, cu 5,1%, ajungând la 3,755 miliarde de euro.

În  acest  moment,  concernul  deține  154 de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,222 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Hornbach, creștere cu 6,4% a vânzărilor în primele șase luni ale anului
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.