Brico – Sinteza săptămânii 2 – 6 martie 2015

Collins srl, organizatorul evenimentului internaţional BUYER POINT de la Milano (12-13 mai 2015), a anunţat că toate cele 120 de standuri expoziţionale, incluzându-le şi pe cele destinate sponsorilor din cadrul EXPO BUYER POINT, au fost ocupate.

Retail

Casa Rusu_Colentina_1Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din România, Rus Savitar, a inaugurat cel de-al 17-lea magazin propriu în urma unei investiţii de 500.000 euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucureşti şi are o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi.

Compania IKEA lansează primele produse din colecția pentru încărcare wireless pentru telefoane și tablete în cadrul Mobile World Congress. Noua soluție de transformare a noptierelor, lămpilor și birourilor în hot-spot-uri de încărcare va fi disponibilă, începând cu luna aprilie, în America de Nord și Europa, inclusiv în magazinul IKEA din România.

Potrivit Hornbach, tot mai mulţi români aleg montarea în locuinţe a sistemelor inteligente de control al instalaţiilor, pentru a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locuinţele lor şi chiar să opereze anumite modificări prin intermediul smartphone-urilor sau a altor gadgeturi.

Pentru a sărbători şi în acest an Ziua Femeii, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a organizat o serie de ateliere practice speciale pentru doamne şi domnişoare.

E-Commerce

Cele mai vandute produse online au ramas şi în 2014 cele din categoria Electro-IT&C, conform datelor prelucrate de GPeCpe baza estimărilor principalilor jucători din mediul online românesc, categorie urmată de fashion, iar pe locul 3 categoria Home&Deco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *